Jag ansöker just nu
Hur signerar jag mina lånehandlingar?
Dag Wardaeus avatar
Skrivet av Dag Wardaeus
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du talat med en handläggare och ditt lån har beviljats så kommer du få en länk som du kan följa. Här kan du läsa det erbjudande vi tagit fram till dig och även se dina lånehandlingar på skärmen. När du är nöjd kan du sedan enkelt signera med Bank-ID, antingen på fil eller på mobil. Om ni är flera låntagare så kommer alla få varsin länk att följa till lånehandlingarna och alla kommer behöva signera med Bank-ID.