Jag är kund
Hur ändrar jag min amortering på Mina Sidor?

Hur ändrar jag min månatliga amortering på Mina Sidor?

Johanna avatar
Skrivet av Johanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ändra din månatliga amortering behöver du logga in på mina sidor med Bank ID, klicka på bilden för ditt boende. Om du har flera boenden belånade hos oss behöver du klicka på den bostad där du vill ändra din amortering.

När du väl ser ditt lån behöver du scrolla nedåt till rubriken Övrigt där det står "Ändra amortering" och klicka där. Där ser du ditt aktuella amorteringskrav och behöver lägga in samma eller ett högre amorteringsbelopp.

Om du har ett lån som är bundet behöver du kontakta oss på 010 150 70 00 eller på kontakt@hypoteket.com så hjälper vi dig att ändra din amortering och informerar om eventuell ränteskillnadsersättning.

Om du gör det före 15 dagar innan din betalningsdag, så kommer den ändras redan på den kommande betalningsdagen. I annat fall kommer ändringen med på nästa månadsfaktura.